Keresés

Perilla magolaj

LinkajánlásMagolajMagolajmagolaj.lap.hu/9-99hu15009496342007-12-21 13:26:002017-07-25 04:27:14Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2007

Meghatározás

Latin neve: perilla frutescens<br />Alternatív neve: perilla, bélszín növény, kínai bazsalikom, menta lila<br />Formái Elérhető: olaj<br /><br />Perilla olaj - perilla frutescens - hatékonysága perilla olaj jól ismert Koreában a szív és máj védelme, bőrfiatalítás és enyhíti a gyermekek száraz köhögés. Ez az olaj lenne csodálatos fuvarozó olajat a száraz, érett és / vagy sérült bőrön alkalmazások, valamint összetevőként masszázs keveréke, test ligetes, fürdősók és krémek. Sokan úgy vélik ezt az olajat, hogy antibakteriális tulajdonságokkal, és alkalmasak acneic feltételeket.

Szponzorált hirdetések

Foglalj Orvost

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Perilla magolaj
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés