Linkek a témában:
Biobolt, egészség portál és webáruház
Az élj.hu, egy bio webáruház és egészség portál. Egy online biobolt, biobolt Budapesti személyes átvevőhellyel. Amellett, hogy nekünk nagyon fontos a bioélelmiszer árusítása, terjesztése, rengeteg reform, környezet- és szervezetkímélő termék került kínálatunkba, amit folyamatosan bővítünk. Nézzen körül Nálunk!
Bio pórsáfránymagolaj
Herbalnet, A pórsáfrány (vagy sáfrányos szeklice) egyéves lágy szárú virágfűszer növény. A terméséből hidegen nyert olajat részben étkezési célokra használják, részben pedig a gyógyászatban az érelmeszesedést megelőző és gyógyító szerként hasznosítják.
Magyarországon régen a valódi sáfrány pótlására használták, mivel a valódi sáfrány megfizethetetlenül drága volt. Ma is használják levesek, főzelékek, mártások, tészták, köretek (rizs), sütemények, krémek, salátaöntetek színezésére és fűszerezésére.
Extra szűz olajok
Családunk őstermelőként 1997 óta foglalkozik, Zala megyében Lentitől 7 km-re Kerkabarabáson, olajtök termesztésével. 2000 óta a piaci igényekhez igazodva tökmagolajat forgalmazunk, amely később dióolajjal, mákolajjal ,lenmagolajjal, kendermagolajjal,szőlőmagolajjal és szezámmagolajjal egészült ki, az egészségmegőrzés jegyében. Ezen olajok a régi gyógyászatból közismert jótékony hatásokkal bírnak,
Hidegen Sajtolt Olajok
Az Ön egészsége életmód és a táplálkozás múlik. Sok betegség megelőzhető, erősítésével a szervezet reverzibilis, karbantartási és hiányoznak a szükséges elemeket a bemeneti, állandó csere. Az egészség és betegség megelőzése játszik fontos szerepet a hidegen sajtolt növényi olajok telítetlen zsírsavak, és vitaminok (A, D, E, D, B17-es).
Olaj étrend kiegészítők
A repcéből, dióból, szójából kinyert olajok szabályozzák a vér koleszterinszintjét és pozitívan hatnak a szívre és az érrendszerre. A napraforgó és a tökmag alkalmazásával készült olajok jelentős mennyiségben tartalmaznak E-vitamint, ami az egyik legintenzívebb természetes antioxidáns. Alkalmazhatjuk őket főzéshez, étrendkiegészítők formájában vagy külsőleg krémek, pakolások alapanyagaiként.
Préselések után visszamaradz magörlemények
Mire jók az őrlemények általában?
Kenyerek és péksütemények sütése közben egyaránt felhasználhatók, de készíthetünk belőle pogácsát, pestot, lepényt is. Joghurtokba , kefirbe, reggelizőpehelybe szórva vagy salátánkat fűszerezhetjük vele. Jótékony hatású, alacsony kalóriaértékű, és alacsony zsír- és szénhidráttartalmú, magas beltartalmi értékű és sokféleképpen felhasználható termékünk.